Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
4 porcji po: 89 kcal, 3,3 g białka, 7,3 g tłuszczu, 58,9 mg cholesterolu, 1,4 g błonnika
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 73
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 693
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 73
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 693
Składniki
Jaja obrać, pokroić w grubą kostkę. Sałatę opłukać, osuszyć i porwać na drobne kawałki. Pomidory sparzyć i po ściągnięciu skórki oplukać zimną wodą, każdy przeciąć na 8 cząstek. Ogórka obrać, umyć, pokroić w półplasterki, opłukany szczypiorek i koperek posiekać. Majonez wymieszać z jogurtem, wsypać koperek, dodać sól, pieprz i cukier. składniki sałatki przełożyć do salaterki, polać sosem, wymieszać, posypać szczypiorkiem