Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1227
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 324
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 261
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1227
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 324
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 261
Składniki
młode ziemniaki dokładnie umyć i gotować w skórce ale tak by sie nie rozgotowały nastpenie upiec na patelni w przyprawach fileta i po upieczeniu pokroic go w kostke bądz większe kawałki nastpenie przyządzamy dip w misecze rozmieszac nalezy kilka łyzek majonezu z musztarda sokiem z cytryny i startym na papke czosnkiem ewentualnie mozna dodac troche wody do miski dodajemy pokrojone w mundurkach ziemniaki w wieksze kawalki fileta szczypiorek badz dymke i mieszmay z dipem z majonezu a na koncu doprawiamy sola i pieprzem