Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 211
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1089
Polecam.
Odsłon: 1075
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 211
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1089
Polecam.
Odsłon: 1075
Składniki
Z jajek oddzielamy białka i ubijamy na sztywno. Resztę składników mieszamy i delikatnie wpracowujemy w masę białka.
Smażymy na rumiano na suchej patelni. Podajemy z ulubionymi dodatkami - u mnie jak widać owoce i czeko polewa. Smacznego!