Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 120
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 500
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 219
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 120
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 500
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 219
Składniki
Z jajek oddzielamy białka i ubijamy na sztywno. Resztę składników mieszamy i delikatnie wpracowujemy w masę białka.
Smażymy na rumiano na suchej patelni. Podajemy z ulubionymi dodatkami - u mnie jak widać owoce i czeko polewa. Smacznego!