Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, sezonowe śniadanie
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1864
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1621
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1562
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2155
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1864
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1621
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1562
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2155
Składniki
Kaszę lekko podpraż na suchej patelni. Potem zalej wodą (trzykrotność wysokości kaszy) i pozostaw na małym ogniu bez przykrycia aż kasza wsiąknie całą wodę (ok. 10-12 minut). Co jakiś czas zamieszaj.
Umyj owoce, pokrój truskawki i wrzuć do miski. Dodaj orzechy i ugotowaną kaszę.
Danie można zjeść od razu na ciepło albo później na zimno.