Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, sezonowe śniadanie
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Kaszę lekko podpraż na suchej patelni. Potem zalej wodą (trzykrotność wysokości kaszy) i pozostaw na małym ogniu bez przykrycia aż kasza wsiąknie całą wodę (ok. 10-12 minut). Co jakiś czas zamieszaj.
Umyj owoce, pokrój truskawki i wrzuć do miski. Dodaj orzechy i ugotowaną kaszę.
Danie można zjeść od razu na ciepło albo później na zimno.