Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7549
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2570
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7549
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2570
Składniki
boczek pokroic w paski, wysmazyc, dodac pokrojona w kostke cebule, posolic, dodac pieprz, razem poddusic dodajc odrobine wody okolo 3-4 minut, dodac pokrojonego w paski lososia, wbic jajka, odczekac az lekko zetnie sie bialko, potem rozbeltac zoltka, jajecznica nie moze byc absolutnie za twarda ! dodac posiekana natke pietruszki na koniec, podawac z bialym pieczywem,grznkami, tostami jak kto woli - smacznego