Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20660
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2388
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 76
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20660
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2388
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 76
Składniki
boczek pokroic w paski, wysmazyc, dodac pokrojona w kostke cebule, posolic, dodac pieprz, razem poddusic dodajc odrobine wody okolo 3-4 minut, dodac pokrojonego w paski lososia, wbic jajka, odczekac az lekko zetnie sie bialko, potem rozbeltac zoltka, jajecznica nie moze byc absolutnie za twarda ! dodac posiekana natke pietruszki na koniec, podawac z bialym pieczywem,grznkami, tostami jak kto woli - smacznego