Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 87
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1204
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 198
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 87
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1204
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 198
Składniki
boczek pokroic w paski, wysmazyc, dodac pokrojona w kostke cebule, posolic, dodac pieprz, razem poddusic dodajc odrobine wody okolo 3-4 minut, dodac pokrojonego w paski lososia, wbic jajka, odczekac az lekko zetnie sie bialko, potem rozbeltac zoltka, jajecznica nie moze byc absolutnie za twarda ! dodac posiekana natke pietruszki na koniec, podawac z bialym pieczywem,grznkami, tostami jak kto woli - smacznego