Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajko jak w tytule dobre na lekkie śniadanie lub przystawkę.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7936
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1243
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13714
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7936
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1243
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13714
Składniki
tosty wkładam do tostera lub piekarnika Małą miseczkę wykładam folią spożywczą i wbijam w nią jajko zakręcając boki aby powstała "sakiewka" Sakiewkę wrzucam do osolonej gotującej się wody na 3 min W tym samym czasie do tego samego garnka wrzucam szparagi Pokrojoną w plastry szynkę lekko podsmażam na maśle dodając na koniec serek topiony. Cały czas mieszając aby ser się rozpuścił. częścią serka z szynką smaruję tosty a pozostałą polewam ugotowane jajko ułożone na toście. odrobina posiekanego szczypioru oraz kilka plasterków rzodkiewki wraz z szparagami tworzą pyszną a jak że prostą kompozycję