Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajko jak w tytule dobre na lekkie śniadanie lub przystawkę.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 668
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8711
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3113
Polecam.
Odsłon: 1915
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 668
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8711
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3113
Polecam.
Odsłon: 1915
Składniki
tosty wkładam do tostera lub piekarnika Małą miseczkę wykładam folią spożywczą i wbijam w nią jajko zakręcając boki aby powstała "sakiewka" Sakiewkę wrzucam do osolonej gotującej się wody na 3 min W tym samym czasie do tego samego garnka wrzucam szparagi Pokrojoną w plastry szynkę lekko podsmażam na maśle dodając na koniec serek topiony. Cały czas mieszając aby ser się rozpuścił. częścią serka z szynką smaruję tosty a pozostałą polewam ugotowane jajko ułożone na toście. odrobina posiekanego szczypioru oraz kilka plasterków rzodkiewki wraz z szparagami tworzą pyszną a jak że prostą kompozycję