Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zastanawiam się co by tu zjeść dobrego na śniadanie. Szybkie rozpoznanie w lodówce i już mam pomysł na szybkie i megasmaczne jedzonko :) Trochę zmodyfikowana, ale niemniej pyszna sałatka Caprese.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Do miski przecisnąć przez praskę ząbek czosnku, dodać ocet, olej i musztardę. Dokładnie wymieszać i dodać do smaku odrobinę pieprzu i soli.
Mozzarellę, pomidorki oraz oliwki przekroić na połówki i wrzucić do miski z sosem. Całość przemieszać, tak aby składniki pokryły się dokładnie sosem.
Kajzerki przeciąć i podgrzać w tosterze. Na ciepłych bułeczkach ułożyć sałatkę i po wierzchu posypać bazylią.