Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Białka z solą ubić na sztywną pianę.
Żółtka utrzeć z cukrem na kogel-mogel i wymieszać delikatnie z mąką oraz pianą z białek.
Wlać na rozgrzane na patelni masło.
Smażyć na silnym ogniu, a gdy spód się zrumieni, posmarować wierzch dżemem i złożyć na pół.
Smacznego:)