Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i zdrowe śniadanie dla każdego.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Zagotować wodę z mlekiem. Wsypać rodzynki lub daktyle, i dodać pokrojonego banana. Wymieszać.
Dodać masło i miód. Powoli wsypywać płatki owsiane, cały czas mieszając. Na koniec dodać szczyptę soli.
Gotować ok. 5 minut na bardzo małym ogniu. Podawać na ciepło. Ilość płatków owsianych można zmienić, w zależności od tego czy wolimy gęstszą owsiankę czy rzadszą.