Do góry

Śniadania Przepis na:

Pastella Jajeczna idealna na kanapki i jako przekaska

Pastella Jajeczna idealna na kanapki i jako przekaska

Autor:

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 88

Dodano:

Odsłon: 1504

Pastella jajeczna z domowej roboty majonezem. Idealna na kanapki i jako przekąska

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pastella Jajeczna idealna na kanapki i jako przekaska

Przygotowanie

  1. Kroimy szczypiorek na drobne kawałeczki

  2. Dodajemy kostkę twarogu i rozgniatamy ze szczypiorkiem

  3. Dodajemy jajka gotowane na twardo pokrojone na małe kawałeczki i wszystko razem mieszamy i dodajemy koperek oraz przyprawy ( sól, pieprz)

  4. Dodajemy do wymieszanej zawartości majonez. Ja użyłam majonezu własnej roboty. Podajemy z koperkiem

  5. Pastella jajeczna może służyć jako dodatek na kanapki, jako przystawka lub przekąska z krakersami :) Więcej moich przepisów na mojej stronie link poniżej.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń