Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest Tanio i bardzo ale to bardzo smacznie :)))
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10413
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5999
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12852
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4595
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10413
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5999
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12852
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4595
Składniki
Obieramy banana ze skórki. Gdy banan jest już obrany kroimy go w drobniutkie kawałeczki. I wkładamy do osobnego talerzyka. Do szklanki lejemy 3/4 wrzącej wody. Wodę odlewamy do jakiegoś głębszego talerzyka. Po czym wsypujemy nasz "Słodki Kubek" Kisiel. I powoli mieszamy. Gdy Już uzyskamy gęstszą konsystencje wsypujemy naszego pokrojonego banana. (Można też posypać kisiel startą czekoladą lub kakao)... Do kiślu bardzo dobrze wchodzi jakieś ciacho :).