Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne placuszki z dodatkiem bananów świetnie sprawdzą się zarówno na słodkie śniadanie, jak i pyszny deser.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 185
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 63
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 185
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 63
Składniki
Zblenduj na gładką masę banany, jogurt, mąkę, proszek do pieczenia, cukier puder, szczyptę cynamonu oraz jajka.
Na rozgrzaną patelnię wlej odrobinę oleju, a następnie usmaż placuszki z obu stron.
Ułóż placuszki w stosik, na wierzch połóż banany oraz orzechy włoskie. Polej całość syropem klonowym.