Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są bardzo pyszne.Moja siostra się nimi zajada!!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31029
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3683
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5567
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31029
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3683
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5567
Składniki
Mąkę, cukier waniliowy oraz 1 całe jajko i dwa żółtka rozmieszać z mlekiem.
Dodać potarte jabłka (na dużych oczkach), ubić na sztywno pianę z 2 białek i wymieszać z ciastem.
Smażyć racuchy tak aby pływały w oleju, a następnie posypać cukrem lub cukrem pudrem.
Życzę wszystkim smacznego!!!!!!!!!!!