Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty z pastą z awokado. Szybka kolacja w 5 minut. Z niską ilością węglowodanów.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 507
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 507
Składniki
Tosty : Jajka rozbić widelcem, dodać ser żółty. Doprawić według uznania. Rozgrzać gofrownicę wysmarowaną lekko olejem. Wylać masę.
Pasta : Awokado zblendować z serkiem almette, koperkiem, czosnkiem i przyprawami.
Po kilku minutach (trzeba pilnować ) wyjąć tosty, posmarować pastą. Udekorować rzodkiewką lub innym warzywkiem. Smacznego!