Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo popularna opcja na śniadanie w USA i nie tylko. Połączenie masła orzechowego i dżemu orzechowego potrafi zaspokoić nawet najbardziej wybredne kubki smakowe!
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 124
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6883
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 124
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6883
Składniki
Rozgrzewamy masło na patelni
Tostujemy chleb na patelni
Smarujemy jedną kromkę dżemem, a drugą masłem orzechowym
Łączymy kromki w kanapkę