Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i aromatyczne ciasteczka:)
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2503
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 200
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18116
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5407
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 2503
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 200
Brakuje Ci pomysłu na szybki i niewymagający obiad? No to zapraszam na proste...
Odsłon: 220
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18116
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5407
Składniki
Margaryne i maslo utrzec na gladka mase a nastepnie dodac jajka i aromat.
Dodac pozostale skladniki (maka,proszek do pieczenia,cynamon,platki owsiane i rodzynki) i dokladnie wymieszac.
Blaszke do pieczenia wylozyc pergaminem lub folia aluminiowa.Nakladac czubata lyzke ciasta i lekko "przyklepac" tak aby upieczone ciasteczko mialo ok 0,5 cm grubosci.
Piec 10-12 min na zloto -brazowy kolor w 180 stopniach.