Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i aromatyczne ciasteczka:)
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19736
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2867
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3944
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 643
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19736
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2867
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3944
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 643
Składniki
Margaryne i maslo utrzec na gladka mase a nastepnie dodac jajka i aromat.
Dodac pozostale skladniki (maka,proszek do pieczenia,cynamon,platki owsiane i rodzynki) i dokladnie wymieszac.
Blaszke do pieczenia wylozyc pergaminem lub folia aluminiowa.Nakladac czubata lyzke ciasta i lekko "przyklepac" tak aby upieczone ciasteczko mialo ok 0,5 cm grubosci.
Piec 10-12 min na zloto -brazowy kolor w 180 stopniach.