Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i aromatyczne ciasteczka:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1290
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5823
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8830
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18439
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1290
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5823
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8830
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18439
Składniki
Margaryne i maslo utrzec na gladka mase a nastepnie dodac jajka i aromat.
Dodac pozostale skladniki (maka,proszek do pieczenia,cynamon,platki owsiane i rodzynki) i dokladnie wymieszac.
Blaszke do pieczenia wylozyc pergaminem lub folia aluminiowa.Nakladac czubata lyzke ciasta i lekko "przyklepac" tak aby upieczone ciasteczko mialo ok 0,5 cm grubosci.
Piec 10-12 min na zloto -brazowy kolor w 180 stopniach.