Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto marchewkowe w zupełnie nowej odsłonie. Na wytrawnie. Z nutką sezamu.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4689
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44442
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 187
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 159
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4689
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44442
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 187
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 159
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Jajko wbić do miski i ubić za pomocą miksera. Marchewkę zetrzeć na grubej tarce, wymieszać z jajkiem. Dodać marchewkę, hummus, masło, jajko, sok z marchwi, imbir, cynamon, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. Zmiksować, aż do uzyskania jednolitej masy. Przelać do kokilki. Wstawić do piekarnika i piec przez 30-40 minut (bez termoobiegu: góra i dół). Wyjąć i podawać.