Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe zapiekanki bez konserwantów :) Wymagają jednak specjalnego piecyka do zapiekanek - z grzałką, wtedy wychodzą baaardzo chrupiące :)
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1875
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1741
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1875
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1741
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 64
Składniki
Płuczemy, obieramy i kroimy na małe plasterki pieczarki. Wrzucamy na rozgrzany olej na patelni i doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy.
Kromki chleba smarujemy masłem, a piecyk rozgrzewamy. Ser żółty ścieramy na tarce.
Na kromki kładziemy sporo pieczarek, posypujemy serem i wkładamy do rozgrzanego piecyka. Gdy ser się roztopi, a chleb będzie przypieczony wyjmujemy na talerz i polewamy ketchupem. Smacznego!