Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe zapiekanki bez konserwantów :) Wymagają jednak specjalnego piecyka do zapiekanek - z grzałką, wtedy wychodzą baaardzo chrupiące :)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38567
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 397
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 161
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 374
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38567
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 397
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 161
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 374
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Składniki
Płuczemy, obieramy i kroimy na małe plasterki pieczarki. Wrzucamy na rozgrzany olej na patelni i doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy.
Kromki chleba smarujemy masłem, a piecyk rozgrzewamy. Ser żółty ścieramy na tarce.
Na kromki kładziemy sporo pieczarek, posypujemy serem i wkładamy do rozgrzanego piecyka. Gdy ser się roztopi, a chleb będzie przypieczony wyjmujemy na talerz i polewamy ketchupem. Smacznego!