Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie dla wegetarian? Proszę bardzo! :) Pożywne i smaczne :D
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19334
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13074
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1728
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232192
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19334
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13074
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1728
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232192
Składniki
Obierz mango i pokrój w kostkę.
Wlej do garnka 3/4 szklanki mleka i 2 łyżki kaszy jaglanej.
Gotuj przez ok. 15 min. na małym ogniu mieszając do momentu kiedy kasza wchłonie mleko.
Dodaj mango, szczyptę cynamonu i kilka kropel aromatu waniliowego.
Po nałożeniu już gotowej jaglanki na wierzch nałóż garść pokrojonego mango. :)