Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietnie smakuje i praktycznie samo sie robi;)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Wbijamy jajka do miski ubijamy, dodajemy przyprawy, mleko - tak aby powstała piana.
Wlewamy to na rozgrzana patelnie. Czekamy aż zrobi sie ,,ciastowate'''' wtedy dodajemy warzywa smarzymy na wolnym ogniu ok 10 min.
Wkładamy do rozgrzanego piekarnika do 180 stopni. Podpiekamy ok 5 min, posypujemy serem i czekamy az napierze zlocistego koloru. SMACZNEGO:)