Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietnie smakuje i praktycznie samo sie robi;)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 91
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 50
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 91
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 121
Składniki
Wbijamy jajka do miski ubijamy, dodajemy przyprawy, mleko - tak aby powstała piana.
Wlewamy to na rozgrzana patelnie. Czekamy aż zrobi sie ,,ciastowate'''' wtedy dodajemy warzywa smarzymy na wolnym ogniu ok 10 min.
Wkładamy do rozgrzanego piekarnika do 180 stopni. Podpiekamy ok 5 min, posypujemy serem i czekamy az napierze zlocistego koloru. SMACZNEGO:)