Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30902
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4246
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30902
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4246
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Składniki
Jajka dokładnie roztrzepać z mlekiem, dodać sól, pieprz, sos sojowy, paprykę i dynię. Dokładnie wymieszać.
Na patelni rozgrzać olej, wylać ciasto. Smażyć z obu stron (ja obracam stosując metodę talerzową ;) Po obróceniu położyć na wierzch ser żółty. Smażyć pod przykryciem aż ser się roztopi.
Podawać złożony na pół, można pokropić sosem słodko-pikantnym Tao Tao.