Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6476
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154825
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 469
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6476
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154825
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 469
Składniki
Jajka dokładnie roztrzepać z mlekiem, dodać sól, pieprz, sos sojowy, paprykę i dynię. Dokładnie wymieszać.
Na patelni rozgrzać olej, wylać ciasto. Smażyć z obu stron (ja obracam stosując metodę talerzową ;) Po obróceniu położyć na wierzch ser żółty. Smażyć pod przykryciem aż ser się roztopi.
Podawać złożony na pół, można pokropić sosem słodko-pikantnym Tao Tao.