Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2160
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 111
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 178
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2160
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 111
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 178
Składniki
Jajka dokładnie roztrzepać z mlekiem, dodać sól, pieprz, sos sojowy, paprykę i dynię. Dokładnie wymieszać.
Na patelni rozgrzać olej, wylać ciasto. Smażyć z obu stron (ja obracam stosując metodę talerzową ;) Po obróceniu położyć na wierzch ser żółty. Smażyć pod przykryciem aż ser się roztopi.
Podawać złożony na pół, można pokropić sosem słodko-pikantnym Tao Tao.