Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9859
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1152
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11525
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 541
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9859
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1152
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11525
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 541
Składniki
Jajka dokładnie roztrzepać z mlekiem, dodać sól, pieprz, sos sojowy, paprykę i dynię. Dokładnie wymieszać.
Na patelni rozgrzać olej, wylać ciasto. Smażyć z obu stron (ja obracam stosując metodę talerzową ;) Po obróceniu położyć na wierzch ser żółty. Smażyć pod przykryciem aż ser się roztopi.
Podawać złożony na pół, można pokropić sosem słodko-pikantnym Tao Tao.