Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty, które polecam robi się ekspresowo, są smaczne i co najważniejsze, to danie typu "z niczego coś". Przepis na szybką kolacyjkę lub śniadanko.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8068
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8068
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Składniki
Ser żółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach, szynkę pokroić w cienkie paseczki, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, przyprawy. Wszystko wymieszać i podzielić na dwie części.
Do jednej części dodajemy majonez /ilość wg uznania/ a do drugiej ketchup /również wg uznania/. Majonez i ketchup mają połączyć składniki. Do pasty majonezowej dodajemy, jeśli mamy, zieloną cebulkę lub szczypiorek, a do ketchupowej - pietruszkę. Podawać z chlebem tostowym lub zwykłym upieczonym w tosterze. SMACZNEGO!