Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35741
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1220
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1761
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6047
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35741
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1220
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1761
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6047
        
        
                Składniki
Twaróg rozdrobnić widelcem i wymieszać ze śmietaną na gładką mesę.
Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Dodać do sera.
Na koniec dodajemy szprotki i mieszamy wszystko dokładnie dodając przyprawy.