Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca pasta, w sam raz na kanapeczki do śniadania. Najlepsza z razowym chlebem i pomidorem na górze. Zawiera dużo błonnika i długo nie pozwala zgłodnieć.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7854
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3078
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7854
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3078
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Składniki
Fasolę miksujemy. Doprawiamy do smaku solą, dodajemy majeranek, pieprz ziołowy, paprykę w proszku. Cebulę drobno siekamy i smażymy na oleju na złoty kolor. Oliwki drobno siekamy. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Smacznego! Podawać na chlebie z pomidorem, ogórkiem świeżym lub kiszonym, liściem sałaty. Pastę można przechowywać w słoiku w lodówce do 7 dni.