Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca pasta, w sam raz na kanapeczki do śniadania. Najlepsza z razowym chlebem i pomidorem na górze. Zawiera dużo błonnika i długo nie pozwala zgłodnieć.
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 139
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 139
Składniki
Fasolę miksujemy. Doprawiamy do smaku solą, dodajemy majeranek, pieprz ziołowy, paprykę w proszku. Cebulę drobno siekamy i smażymy na oleju na złoty kolor. Oliwki drobno siekamy. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Smacznego! Podawać na chlebie z pomidorem, ogórkiem świeżym lub kiszonym, liściem sałaty. Pastę można przechowywać w słoiku w lodówce do 7 dni.