Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca pasta, w sam raz na kanapeczki do śniadania. Najlepsza z razowym chlebem i pomidorem na górze. Zawiera dużo błonnika i długo nie pozwala zgłodnieć.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2073
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17939
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1962
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2073
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17939
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1962
Składniki
Fasolę miksujemy. Doprawiamy do smaku solą, dodajemy majeranek, pieprz ziołowy, paprykę w proszku. Cebulę drobno siekamy i smażymy na oleju na złoty kolor. Oliwki drobno siekamy. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Smacznego! Podawać na chlebie z pomidorem, ogórkiem świeżym lub kiszonym, liściem sałaty. Pastę można przechowywać w słoiku w lodówce do 7 dni.