Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 194
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 312
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 194
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 312
Składniki
Roztrzepujemy jajko, doprawiamy solą i pieprzem. Maczamy kromki chleba z obu stron i wrzucamy na patelnię, Gdy będą podsmażone na rumiano z jednej strony przewracamy na drugą stronę, kładziemy plasterki sera i posypujemy słodką papryką. Przykrywamy pokrywką i na małym ogniu trzymamy, aż ser się roztopi. Osączamy z tłuszczu na papierowym ręczniku.
Do tego sałatka i już mamy fajne śniadanko:)