Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, zdrowa i sycąca pasta z makreli z chrupiącym ogórkiem małosolnym. Idealna na piknik, czy jako dodatek do kanapek do szkoły lub pracy.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13232
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1504
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14543
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5998
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13232
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1504
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14543
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5998
Składniki
Makrelę starannie obieramy z ości i skóry, a mięso rozdrabniamy na małe kawałki. Jajko, cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę, dodajemy do obranej ryby. Do całości dodajemy serek, koncentrat i pietruszkę, dokładnie mieszamy i doprawiamy pieprzem.