Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, zdrowa i sycąca pasta z makreli z chrupiącym ogórkiem małosolnym. Idealna na piknik, czy jako dodatek do kanapek do szkoły lub pracy.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 163
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1885
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14664
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19715
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 163
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1885
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14664
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19715
Składniki
Makrelę starannie obieramy z ości i skóry, a mięso rozdrabniamy na małe kawałki. Jajko, cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę, dodajemy do obranej ryby. Do całości dodajemy serek, koncentrat i pietruszkę, dokładnie mieszamy i doprawiamy pieprzem.