Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, zdrowa i sycąca pasta z makreli z chrupiącym ogórkiem małosolnym. Idealna na piknik, czy jako dodatek do kanapek do szkoły lub pracy.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1731
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1531
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1492
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1731
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1531
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1492
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Składniki
Makrelę starannie obieramy z ości i skóry, a mięso rozdrabniamy na małe kawałki. Jajko, cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę, dodajemy do obranej ryby. Do całości dodajemy serek, koncentrat i pietruszkę, dokładnie mieszamy i doprawiamy pieprzem.