Wyniki wyszukiwania dla filety z pstrąga pieczone z warzywami
Artykuły filety z pstrąga pieczone z warzywami
Wszystkie
Niezwykle aromatyczne i bardzo zdrowe danie. Pieczony pstrąg z dodatkiem pachnących ziół i w naturalnym, warzywnym sosie. Danie możesz przygotować...
Gotowane w wodzie i na parze warzywa od lat są dla nas synonimem zdrowego odżywiania. Coraz częściej zaczynamy jednak stosować równie smaczną i zdr...
Yacon, ulluco, cykantera to mało znane w Polsce warzywa, które ze względu na swoje walory smakowe posiadają szereg kulinarnych zastosowań. Są także...
Każdy, kto chce odżywiać się zdrowo, z pewnością ma świadomość, jak ogromne znaczenie dla naszego organizmu mają warzywa. To doskonałe źródło wielu...
Choć na pierwszy rzut oka pstrąg i awokado to dość nietypowe połączenie, zapewniamy, że w tatarze pasują do siebie idealnie! Wypróbuj prosty przepi...
Gotowane w wodzie i na parze warzywa od lat są dla nas synonimem zdrowego odżywiania. Coraz częściej zaczynamy jednak stosować równie smaczną i zdr...
W sobotę 6 marca o godzinie 10:10 w Polsacie Ewa Wachowicz rozpocznie nowy sezon „Ewa gotuje” i pożegna zimę w skandynawskim stylu! W programie pod...
W poprzednim odcinku Ewa Wachowicz pokazała widzom, jak przygotować domową kiszoną kapustę. Tym razem postanowiła wykorzystać ten składnik do główn...
Coraz bardziej popularne staje się hodowanie własnych warzyw i owoców. Po takie zdrowe i ekologiczne rozwiązanie sięgają już nie tylko właściciele...
Ewa Wachowicz wiele razy mówiła, że w kuchni ceni sobie sezonowość, jak też potrawy powstające z ogólnodostępnych produktów. Dlatego też w tym odci...
Zastanawialiście się kiedyś, co zrobić z warzywami z rosołu? Możecie je wykorzystać na przykład do wyśmienitych burgerów. Przepis na nie znajdzieci...
Aby uzyskać jak najlepsze efekty pieczenia należy zadbać o odpowiednią temperaturę oraz obieg i wilgotność powietrza. Szefowie kuchni od lat wykorz...
Macie już dość ciągle tych samych wypieków, dostarczanych przez wielkie zakłady piekarnicze?
Nie ulega wątpliwości, że kurczak to jedno z najpopularniejszych mięs w polskiej kuchni. Udka, piersi czy skrzydełka – każdego dnia można wyczarowa...
Chcesz jeść więcej warzyw? Warto znaleźć dla nich miejsce w diecie, aby codziennie wspierać zdrowie. Możesz przygotowywać je na parze, piec lub sma...
Brukselka – znienawidzone warzywo z PRL-u. Jako dzieci krzywiliśmy się na jej widok i zwykle zostawialiśmy ją talerzach. Okazuje się jednak, że moż...
Warzywa najlepiej spożywać na surowo, oraz w wersji ugotowanej al dente, wówczas mają najwięcej witamin i minerałów. Niewiele osób jednak wie, że n...
Niestety, minął już czas, gdy na naszych stołach królowały zielone sałatki i warzywa wprost z przydomowego ogródka. Ale czy zima pod względem żywie...
Zapomniane warzywa powoli znów wracają do łask. Jednym z nich jest topinambur, który dzięki swoim właściwościom, stanowi znacznie zdrowszą alternat...
Suszenie to jedna z najstarszych metod konserwowania żywności. Wystawiane na działanie słońca, wiatru i ognia mięso czy ryby można było zabrać w da...
Koniec lipca, sierpień i początek września to miesiące, w których na naszych stołach goszczą młode warzywa i świeże owoce, to także czas kiedy przy...
Mycie żywności nie wydaje się być skomplikowanym zadaniem. Czy zastanawiałeś się kiedyś nad tym, czy poprawnie myjesz kalafiora lub marchewkę? Okaz...