Wyniki wyszukiwania dla tatar z pstrąga łososiowego

(146)

Artykuły tatar z pstrąga łososiowego

Wszystkie

Wideo Tatar z pstrąga i awokado. To połączenie zachwyca

Choć na pierwszy rzut oka pstrąg i awokado to dość nietypowe połączenie, zapewniamy, że w tatarze pasują do siebie idealnie! Wypróbuj prosty przepi...

5
Wideo Wegetariański tatar

Jeśli masz ochotę na pyszną przekąskę lub chcesz zaproponować gościom ciekawą przystawkę, to zachęcamy do podania właśnie tego dania. Lekki tatar w...

11
Wideo Tatar wołowy z piklami

Tatar wołowy to jedna z najpopularniejszych przystawek, lubiana w szczególności przez mięsożerców. Najważniejsze jest oczywiście dobrej jakości mię...

0
Informacje Tatar ze śledzia norweskiego z jabłkiem

Dla osób odchudzających się dobrą wiadomością będzie to, że śledzie są mało kaloryczne, ponadto poprzez dużą zawartość potasu ułatwiają usuwanie na...

4
Wideo Cytrynowy tatar z łososia na pumperniklu

Tatar z łososia podawany na ciemnym pieczywie to doskonały pomysł na zdrowy posiłek. Świetnie sprawdzi się zarówno na śniadanie, lekki lunch, jak i...

1
Wideo Cytrynowy tatar z łososia na pumperniklu

Wystarczy zaledwie kilka składników, by przygotować pyszną przystawkę dla gości. Jeśli przepadają za łososiem, z pewnością przypadnie im do gustu t...

0
Informacje Sprawdź, jak zrobić doskonały tatar wołowy!

Tatar, czyli befsztyk tatarski to potrawa znana w polskiej kuchni od wieków. Podawany jest na różne sposoby i w wielu wariacjach. W restauracjach m...

1
Ewa gotuje Ewa gotuje: Zupa z łososia i pstrąga, zapiekanka z kurczakiem i deser jabłkowy

W sobotę 6 marca o godzinie 10:10 w Polsacie Ewa Wachowicz rozpocznie nowy sezon „Ewa gotuje” i pożegna zimę w skandynawskim stylu! W programie pod...

4
Informacje Na co zwracać uwagę, robiąc tatara i z czego można go przyrządzić?

Tatar, zwany również befsztykiem tatarskim, to przysmak, który zazwyczaj serwowany jest w formie przystawki. Niegdyś jego kluczowym składnikiem był...

11
Informacje Przystawki na sylwestra ze śledziem w roli głównej. Jak zrobić tatar ze śledzia?

Śledź to niekwestionowany król polskich przyjęć w rodzinnym gronie. Może być podawany w rozmaitych formach, świetnie smakuje zarówno na kwaśno, sło...

14
Ewa gotuje Ewa gotuje: Zupa z cukinii i kopru włoskiego, roladki z pstrąga, pomidory na zimę, ciasto rafaello

Ewa Wachowicz wiele razy mówiła, że w kuchni ceni sobie sezonowość, jak też potrawy powstające z ogólnodostępnych produktów. Dlatego też w tym odci...

6
Informacje Chudsza, smaczniejsza od łososia, z mnóstwem kwasów omega-3. To najmniej zanieczyszczona ryba

W zdrowej diecie nie może zabraknąć ryb, są nie tylko świetnym źródłem białka, ale i dobroczynnych kwasów omega-3. Niestety, wiele osób rezygnuje z...

23
Informacje Befsztyk tatarski: jak przygotować ulubioną przekąskę Magdy Gessler?

Tatar, zwany również befsztykiem tatarskim, jest jedną z najpopularniejszych przystawek kuchni polskiej. Danie oparte na surowym mięsie ma tyle sam...

3
Książki 2 miliony książek kulinarnych od Lidla na święta

Lidl po raz trzeci wprowadza ofertę promocyjną, w ramach której klienci sieci będą mogli otrzymać książkę kulinarną. Tym razem jej tematem są ryby...

3
Informacje Przestań smażyć ryby na tym oleju. Tracą wszystkie wartości i stają się niezdrowe

Jeśli w twojej kuchni często goszczą ryby, z pewnością zdarzyło ci się podać je w wersji smażonej. Okazuje się, że to, na czym smażymy ma ogromne z...

14
Informacje 10 faktów o rybach

Czy wiedzieliście, że niecała puszka sardynek ma więcej wapnia niż szklanka mleka? Czego jeszcze o nich nie wiemy?

33
Informacje Kasia Bosacka ambasadorką kuchni polskiej

Kuchnia polska to jest to! Od kilku lat odkrywamy ją na nowo, szukamy niecodziennych smaków i potrafimy je docenić. Coraz więcej Polaków zamiast zw...

3
Książki Bosacka po polsku - nowoczesne przepisy kuchni polskiej

Katarzyna Bosacka po raz kolejny rozprawia się z kulinarnymi mitami. Jej najnowsza książka to najlepszy dowód na to, że kuchnia polska wcale nie mu...

7
Informacje Sposób na różowe wino

We Francji, Hiszpanii i Włoszech wino różowe, ceni się zwłaszcza w okresie letnim. Produkuje się go tradycyjną metodą, z krótko macerowanych, ciemn...

17
Ewa gotuje Wiosenna kuchnia według Ewy Wachowicz

W kuchni Ewy Wachowicz zapanowała wiosna. W 451. odcinku programu Ewa Gotuje prowadząca postanowiła zaprosić widzów do ogrodu na wspólne wędzenie,...

6
Ewa gotuje Ewa Wachowicz zdradza, jak zrobić doskonały sernik

W najnowszym odcinku programu "Ewa Gotuje" Ewa Wachowicz przyrządziła egzotyczne dania, udowadniając jednocześnie, że wcale nie są one drogie i tru...

55
Informacje Tradycyjne potrawy świąteczne w nowoczesnym wydaniu

Święta zbliżają się wielkimi krokami, a przygotowania do nich trwają już w najlepsze. Sprzątamy i dekorujemy mieszkania, kompletujemy prezenty, two...

0
1 2 3 4 5
. . .
z
7