Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Piersi rozbić i pokroić w kawałki, przyprawić, obtoczyć w sezamie i usmażyc na złocisty kolor ,.rzodkiewkę pokroić w plasterki,pomidory w kostkę,ogórek w plasterki kapustę w paski,ser zetrzeć na tarce w paski,seler odcedzić i wypłukać.
Jogurt przyprawić pieprzem i solą
Po wystygnięciu mięsa,wszystko razem delikatnie wymieszać.SMACZNEGO