Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lubię tą sałatkę bo jest szybka do zrobienia a do tego bardzo mi smakuje:-)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
Ugotować jaja na twardo ( ich ilość zależy od wielkości półmiska). Ostudzić,przekroić na połówki i wyłożyc nimi dno naczynia.
Pieczarki,ogórki,cebulę pokroić w kostkę.Dodać majonez i przyprawić do smaku. Wymieszać i wyłożyć na ułożone w półmisku jaja. Posmarować wierzch majonezem i udekorować.