Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lubię tą sałatkę bo jest szybka do zrobienia a do tego bardzo mi smakuje:-)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3761
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 704
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3761
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 704
Składniki
Ugotować jaja na twardo ( ich ilość zależy od wielkości półmiska). Ostudzić,przekroić na połówki i wyłożyc nimi dno naczynia.
Pieczarki,ogórki,cebulę pokroić w kostkę.Dodać majonez i przyprawić do smaku. Wymieszać i wyłożyć na ułożone w półmisku jaja. Posmarować wierzch majonezem i udekorować.