Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 346
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 958
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 527
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 346
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 958
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 527
Składniki
Gotujemy pierś z kurczaka i ryż na bulionie
Po ugotowaniu ,ryż odstawiamy do ostygnięcia a pierś z kurczaka kroimy w średnie kawałki i podsmażamy w przyprawach (gyros ,grill) do zbrązowienia
Ryż przekładamy do dużej miski i dodajemy kukurydzę ,ananasa pokrojonego w kostkę , kiełki i ostygniętą pierś - dokładnie mieszamy (delikatnie)
Majonez i śmietanę wymieszać doprawiając solą i pieprzem , 3/4 masy dodać do składników i delikatnie wmieszać. Na górę dodać resztę masy i ułożyć wypłukaną fasole i zasypać górę z tartym serem