Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10286
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1162
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11570
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 570
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10286
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1162
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11570
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 570
Składniki
Gotujemy pierś z kurczaka i ryż na bulionie
Po ugotowaniu ,ryż odstawiamy do ostygnięcia a pierś z kurczaka kroimy w średnie kawałki i podsmażamy w przyprawach (gyros ,grill) do zbrązowienia
Ryż przekładamy do dużej miski i dodajemy kukurydzę ,ananasa pokrojonego w kostkę , kiełki i ostygniętą pierś - dokładnie mieszamy (delikatnie)
Majonez i śmietanę wymieszać doprawiając solą i pieprzem , 3/4 masy dodać do składników i delikatnie wmieszać. Na górę dodać resztę masy i ułożyć wypłukaną fasole i zasypać górę z tartym serem