Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5823
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1279
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12532
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5261
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5823
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1279
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12532
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5261
Składniki
Gotujemy pierś z kurczaka i ryż na bulionie
Po ugotowaniu ,ryż odstawiamy do ostygnięcia a pierś z kurczaka kroimy w średnie kawałki i podsmażamy w przyprawach (gyros ,grill) do zbrązowienia
Ryż przekładamy do dużej miski i dodajemy kukurydzę ,ananasa pokrojonego w kostkę , kiełki i ostygniętą pierś - dokładnie mieszamy (delikatnie)
Majonez i śmietanę wymieszać doprawiając solą i pieprzem , 3/4 masy dodać do składników i delikatnie wmieszać. Na górę dodać resztę masy i ułożyć wypłukaną fasole i zasypać górę z tartym serem