Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MOJA RODZINKA JĄ UWIELBIA:)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1154
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1154
Składniki
MARCHEWKĘ, PIETRUSZKĘ, SELER OBIERAMY, MYJEMY I GOTUJEMY DO MIĘKKOŚCI W ROSOLE LUB OSOLONEJ WODZIE.
PO WYSTUDZENIU KROIMY W DROBNĄ KOSTKĘ.
KROIMY RÓWNIEŻ OGÓRKI I JABŁKO.
DODAJEMY GROSZEK.
MIĘSO KURCZAKA ODDZIELAMY OD KOŚCI I KROIMY W KOSTKĘ.
DO MAJONEZU DODAJEMY WYCIŚNIĘTY CZOSNEK, SÓL I PIEPRZ I ZALEWAMY POKROJONE WARZYWA I KURCZAKA.
DELIKATNIE MIESZAMY.
SMACZNEGO:)