Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i smaczna sałatka.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8634
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 73
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 695
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8634
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 73
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 695
Składniki
Umyte jaja gotujemy na twardo w osolonej wodzie, w międzyczasie odsączamy kukurydzę na sitku, płuczemy ogórki, oraz odsączamy tuńczyka z oleju. Od ogórków odcinamy końce i kroimy na niewielką kostkę. Gdy jaja się ugotują, ostudzamy je po czym obieramy ze skorupki i również kroimy na niewielką kostkę.
Wszystko wsypujemy do jednej miski, doprawiamy solą i pieprzem, po czym dodajemy śmietanę oraz majonez i mieszamy. Smacznego :)