Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5755
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9565
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 267
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5755
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9565
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 267
Składniki
1. Umyć zebrane rośliny, odsączyć. Listki mniszka pociąć na 2-3 kawałki, dodać pokrojone łodygi mniszka oraz łodygi bluszczyka, posypać ziołami prowansalskimi. Wymieszać całość. 2. Wykonać sos: Wymieszać ocet, olej/oliwę, śmietanę oraz miód. (można dodać łyżkę wody przegotowanej lub mineralnej).
3. Dodać sos do surówki. Wymieszać, dodać sól i pieprz i odstawić do "przegryzienia" się składników. Posypać całość żółtymi płatkami mniszka. Schłodzić w lodówce. Smacznego!