Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na pierwsze lub drugie śniadanie.
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 476
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3670
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 476
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3670
Składniki
Masło rozpuścić i ostudzić. Wszystkie składniki miksujemy na jednolitą masę. Rozgrzewamy patelnię i smażymy placuszki bez dodatku tłuszczu. Truskawki (ja wybrałam mrożone) podgrzewamy w rondlu aż się rozpadną i sos zgęstnieje. Dodajemy cukier i cukier waniliowy według uznania. Placuszki polewamy sosem i dekorujemy całymi truskawkami