Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na pierwsze lub drugie śniadanie.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Masło rozpuścić i ostudzić. Wszystkie składniki miksujemy na jednolitą masę. Rozgrzewamy patelnię i smażymy placuszki bez dodatku tłuszczu. Truskawki (ja wybrałam mrożone) podgrzewamy w rondlu aż się rozpadną i sos zgęstnieje. Dodajemy cukier i cukier waniliowy według uznania. Placuszki polewamy sosem i dekorujemy całymi truskawkami