Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak mojego dzieciństwa, rybna pasta w sam raz na piątkowe śniadanie i nie tylko.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 913
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1964
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 452
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 913
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1964
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 452
Składniki
Wyjmij rybki z puszki z odrobiną oleju (ok. 1 łyżeczki) na miseczkę i rozdrobnij widelcem. Dodaj pół kostki sera, rozdrobnij i wymieszaj całość. Jeżeli nadal jest więcej ryby niż sera dodaj jeszcze trochę sera.Dodaj śmietanę. Cebulę pokrój w kostkę, dodaj do masy i wymieszaj posól i popieprz do smaku. Konsystencja powinna być zwarta ale nie za sucha. Smacznego. *Jeśli użyjesz sardynek lub szprotek ilość ich jest mniejsza niż makreli i wtedy należy dodać mniej sera.