Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak mojego dzieciństwa, rybna pasta w sam raz na piątkowe śniadanie i nie tylko.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1617
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232034
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5098
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1617
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232034
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5098
Składniki
Wyjmij rybki z puszki z odrobiną oleju (ok. 1 łyżeczki) na miseczkę i rozdrobnij widelcem. Dodaj pół kostki sera, rozdrobnij i wymieszaj całość. Jeżeli nadal jest więcej ryby niż sera dodaj jeszcze trochę sera.Dodaj śmietanę. Cebulę pokrój w kostkę, dodaj do masy i wymieszaj posól i popieprz do smaku. Konsystencja powinna być zwarta ale nie za sucha. Smacznego. *Jeśli użyjesz sardynek lub szprotek ilość ich jest mniejsza niż makreli i wtedy należy dodać mniej sera.