Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak mojego dzieciństwa, rybna pasta w sam raz na piątkowe śniadanie i nie tylko.
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 56
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 56
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Wyjmij rybki z puszki z odrobiną oleju (ok. 1 łyżeczki) na miseczkę i rozdrobnij widelcem. Dodaj pół kostki sera, rozdrobnij i wymieszaj całość. Jeżeli nadal jest więcej ryby niż sera dodaj jeszcze trochę sera.Dodaj śmietanę. Cebulę pokrój w kostkę, dodaj do masy i wymieszaj posól i popieprz do smaku. Konsystencja powinna być zwarta ale nie za sucha. Smacznego. *Jeśli użyjesz sardynek lub szprotek ilość ich jest mniejsza niż makreli i wtedy należy dodać mniej sera.