Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15067
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15067
Składniki
Banany obierz ze skórki i odkrój końcówki.
Na patelni rozgrzej masło. Zmniejsz ogień i połóż banany na patelni. Smaż je na wolnym ogniu, aż zbrązowieją od spodu.
Przewróć banany na drugą stronę, posyp cukrem i smaż tak, by ich nie przypalić.Na koniec posyp je wiórkami kokosowymi. Podawać gorące. Smacznego!