Śniadania Przepis na:
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Banany obierz ze skórki i odkrój końcówki.
Na patelni rozgrzej masło. Zmniejsz ogień i połóż banany na patelni. Smaż je na wolnym ogniu, aż zbrązowieją od spodu.
Przewróć banany na drugą stronę, posyp cukrem i smaż tak, by ich nie przypalić.Na koniec posyp je wiórkami kokosowymi. Podawać gorące. Smacznego!
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

aDa72 09 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
A mnie się b.podoba ;D0 Kto głosował? | Odpowiedz

chimerax 04 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
Może faktycznie tak wygląda. Lubię prosta kuchnię, nie znoszę ty amerykańskich nawyków walenia do wszystkiego bitej śmietany albo lodów. We Angoli, tak właśnie to podają.0 Kto głosował? | Odpowiedz

dora350 18 listopada 2010Zgłoś do usunięcia
bez urazy,ale wygląda jak robak.0 Kto głosował? | Odpowiedz

sylwiaredlicka 17 listopada 2010Zgłoś do usunięcia
przepraszam ale to jakies takie super to nie jest.bez obrazy ale to nie robi jakiegos szalu do innych przepisow.moze jakas galke kodu czy bitej smietany??pozdrawiam0 Kto głosował? | Odpowiedz