Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 93
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31248
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 404
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 93
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31248
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 404
Składniki
Banany obierz ze skórki i odkrój końcówki.
Na patelni rozgrzej masło. Zmniejsz ogień i połóż banany na patelni. Smaż je na wolnym ogniu, aż zbrązowieją od spodu.
Przewróć banany na drugą stronę, posyp cukrem i smaż tak, by ich nie przypalić.Na koniec posyp je wiórkami kokosowymi. Podawać gorące. Smacznego!