Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki w kształcie serc z jajkiem sadzonym.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1846
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17898
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1934
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1846
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17898
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1934
Składniki
Parówki obieram z foliowej osłonki i nacinam środkiem do 3/4 długości. Nacięte końce wywija do zewnątrz tworząc kształt serca. Końce spinam wykałaczką. Jaja parzę pod gorącą wodą.
Parówki smażę na maśle z obu stron a następnie wbijam do nich jaja, które doprawiam solą i pieprzem. Patelnie nakrywam pokrywką i smażę do momentu aż białko jajka się zetnie.
S M A C Z N E G O ! ! !