Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki w kształcie serc z jajkiem sadzonym.
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5404
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1765
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5308
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1810
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5404
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1765
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5308
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1810
Składniki
Parówki obieram z foliowej osłonki i nacinam środkiem do 3/4 długości. Nacięte końce wywija do zewnątrz tworząc kształt serca. Końce spinam wykałaczką. Jaja parzę pod gorącą wodą.
Parówki smażę na maśle z obu stron a następnie wbijam do nich jaja, które doprawiam solą i pieprzem. Patelnie nakrywam pokrywką i smażę do momentu aż białko jajka się zetnie.
S M A C Z N E G O ! ! !