Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne dla osób, które mają tendencję do przypalania naleśników lub problemy z przywieraniem ciasta. Tych budyniowych nie da się zepsuć :) Do naleśników ze zdjęcia użyłam budyniu karmelowego.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Składniki
Przed pierwszym naleśnikiem można delikatnie posmarować patelnię papierowym ręcznikiem nasączonym odrobiną oleju. Jeśli mamy dobrą nieprzywierającą patelnie, krok ten można pominąć.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i rozlewać na patelnię jak zwykłe naleśniki.
Aby otrzymać naleśniki w innym kolorze i o innym aromacie można wybrać inny smak budyniu - czekoladowy, malinowy, biszkoptowy.