Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne dla osób, które mają tendencję do przypalania naleśników lub problemy z przywieraniem ciasta. Tych budyniowych nie da się zepsuć :) Do naleśników ze zdjęcia użyłam budyniu karmelowego.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8721
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7401
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5063
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328118
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8721
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7401
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5063
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328118
Składniki
Przed pierwszym naleśnikiem można delikatnie posmarować patelnię papierowym ręcznikiem nasączonym odrobiną oleju. Jeśli mamy dobrą nieprzywierającą patelnie, krok ten można pominąć.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i rozlewać na patelnię jak zwykłe naleśniki.
Aby otrzymać naleśniki w innym kolorze i o innym aromacie można wybrać inny smak budyniu - czekoladowy, malinowy, biszkoptowy.