Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie które robiłem zazwyczaj gdy byłem mały, ponieważ ojciec przepijał pieniądze.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 52
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 52
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
obieramy i kroimy cebulkę (najlepiej w kostkę)
dajemy patelnie na mały ogień i dodajemy olej (tak z 30 sekund)
następnie wrzucamy cebulkę i mieszamy co około 1-1,5 minuty ( tak przez 7 minut)
dodajemy po 7 minutach przyprawy i mieszamy co 1 minutę (tak przez 5 minut).
Nakładamy na talerz, bierzemy kawałek pieczywa i gotowe. Smacznego !