Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i pyszne ciasto, które nie może się nie udać. Dodatkowo możemy je zrobić jakim tylko chcemy owocami
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17615
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1761
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15241
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4789
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8986
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17615
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1761
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15241
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4789
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8986
Składniki
Żótka ucieramy z cukrem. Dodając po trochu na zmianę wymieszaną mąkę z proszkiem do pieczenia i wlewając olej
Białka ubijamy i delikatnie mieszając łączymy z masą: olejowo-cukrowo-mąkową.
Wlewamy na formę. Na górze ciasta układamy pokrojone w plasterki truskawki.
Wstawiamy do nagrzanego do 175 stopni piekarnika i pieczemy ok. 40-50min