Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i pyszne ciasto, które nie może się nie udać. Dodatkowo możemy je zrobić jakim tylko chcemy owocami
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19273
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13048
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1700
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232147
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19273
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13048
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1700
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232147
Składniki
Żótka ucieramy z cukrem. Dodając po trochu na zmianę wymieszaną mąkę z proszkiem do pieczenia i wlewając olej
Białka ubijamy i delikatnie mieszając łączymy z masą: olejowo-cukrowo-mąkową.
Wlewamy na formę. Na górze ciasta układamy pokrojone w plasterki truskawki.
Wstawiamy do nagrzanego do 175 stopni piekarnika i pieczemy ok. 40-50min