Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i pyszne ciasto, które nie może się nie udać. Dodatkowo możemy je zrobić jakim tylko chcemy owocami
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 31
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 458
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 150
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 222
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 31
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 458
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 150
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 222
Składniki
Żótka ucieramy z cukrem. Dodając po trochu na zmianę wymieszaną mąkę z proszkiem do pieczenia i wlewając olej
Białka ubijamy i delikatnie mieszając łączymy z masą: olejowo-cukrowo-mąkową.
Wlewamy na formę. Na górze ciasta układamy pokrojone w plasterki truskawki.
Wstawiamy do nagrzanego do 175 stopni piekarnika i pieczemy ok. 40-50min