Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne śniadanie do łóżka i nie tylko ;-)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34168
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Składniki na ciasto połączyć i zagnieść. Nie czekać aż wyrośnie. Rozwałkować na cienki prostokąt. Masę utrzeć i rozsmarować na cieście. Całość zwijać jak roladę i kroić na niewielkie kawałki. Układać na blasze tak aby zakończenie zwiniętego ciasta było na spodzie. Piec w temperaturze 180 st., aż się zarumienią.