Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne śniadanie do łóżka i nie tylko ;-)
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2031
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 263
Polecam.
Odsłon: 432
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2031
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 263
Polecam.
Odsłon: 432
Składniki
Składniki na ciasto połączyć i zagnieść. Nie czekać aż wyrośnie. Rozwałkować na cienki prostokąt. Masę utrzeć i rozsmarować na cieście. Całość zwijać jak roladę i kroić na niewielkie kawałki. Układać na blasze tak aby zakończenie zwiniętego ciasta było na spodzie. Piec w temperaturze 180 st., aż się zarumienią.