Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Intensywnie czekoladowe placuszki z pysznym kremem kokosowym to idealna propozycja na słodkie śniadanie.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1547
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 693
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 672
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 265
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1547
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 693
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 672
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 265
Składniki
Wszystkie składniki na placuszki ( jajko, jogurt naturalny, płatki owsiane, kakao, proszek do pieczenia, soda, proszek budyniowy, miód, olej) łączymy ze sobą i blendujemy. Masa ma być dość gęsta. Smażymy na rozgrzanej (suchej) patelni do momentu aż pojawią sie na wierzchu bąbelki wtedy przekręcamy na drugą stronę.
Do serka wsypujemy wiórki kokosowe i cukier. Dokładnie mieszamy. Gotowe placuszki smarujemy kremem i dekorujemy malinami.