Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe masło czekoladowe składa się tylko z dwóch składników i jest przy tym smaczne. Można powiedzieć, iż domowe masło czekoladowe jest wyjątkowe.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 71
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10358
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 125
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1022
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 71
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 119
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10358
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 125
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1022
Składniki
Czekoladę rozpuszczam w kąpieli wodnej. Studzę. Miękkie masło ubijam na puch z cukrem pudrem. Dodaję wystudzoną czekoladę. Krótko miksuję, do połączenia składników. Masę umieszczam w słoiku. Przechowuję w lodówce.
Zapraszam na mojego bloga!