Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe masło czekoladowe składa się tylko z dwóch składników i jest przy tym smaczne. Można powiedzieć, iż domowe masło czekoladowe jest wyjątkowe.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 169
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19993
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1701
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 169
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19993
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1701
Składniki
Czekoladę rozpuszczam w kąpieli wodnej. Studzę. Miękkie masło ubijam na puch z cukrem pudrem. Dodaję wystudzoną czekoladę. Krótko miksuję, do połączenia składników. Masę umieszczam w słoiku. Przechowuję w lodówce.
Zapraszam na mojego bloga!