Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, łatwe i pożywne
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 112
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 191
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1269
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 501
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 112
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 191
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1269
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 501
Składniki
Ser camembert ułożyć na małym żaroodpornym naczyniu i wstawić do piekarnika na ok 30 minut (temperatura ok 150 stopni Celsjusza). Ok 10 minut przed końcem wierzchnią skórkę delikatnie rozerwać i posypać serek po wierzchu pokrojonymi w paski suszonymi pomidorami i kilkoma rozkruszonymi orzechami laskowymi, ponownie całość zapiec.
Ser camembert ułożyć na małym żaroodpornym naczyniu i wstawić do piekarnika na ok 30 minut (temperatura ok 150 stopni Celsjusza). Ok 10 minut przed końcem wierzchnią skórkę delikatnie rozerwać i posypać serek po wierzchu pokrojonymi w paski suszonymi pomidorami i kilkoma rozkruszonymi orzechami laskowymi, ponownie całość zapiec.
Na talerzu ułożyć sałatę, posypać pozostałymi orzechami i polać winegretem.
Na talerzu ułożyć sałatę, posypać pozostałymi orzechami i polać winegretem.
Pod koniec pieczenia sera do piekarnika włożyć kromki bagietki. Zapieczony serek podawać z sałatką, ciepłymi grzankami, plasterkami salami i sokiem pomarańczowym oraz z sączącą się w tle nastrojową francuską muzyką.
Pod koniec pieczenia sera do piekarnika włożyć kromki bagietki. Zapieczony serek podawać z sałatką, ciepłymi grzankami, plasterkami salami i sokiem pomarańczowym oraz z sączącą się w tle nastrojową francuską muzyką.
Na deser obowiązkowo croissant. Bon appétit!
Na deser obowiązkowo croissant. Bon appétit!