Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, łatwe i pożywne
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19846
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 485
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6896
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242872
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19846
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 485
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6896
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242872
Składniki
Ser camembert ułożyć na małym żaroodpornym naczyniu i wstawić do piekarnika na ok 30 minut (temperatura ok 150 stopni Celsjusza). Ok 10 minut przed końcem wierzchnią skórkę delikatnie rozerwać i posypać serek po wierzchu pokrojonymi w paski suszonymi pomidorami i kilkoma rozkruszonymi orzechami laskowymi, ponownie całość zapiec.
Ser camembert ułożyć na małym żaroodpornym naczyniu i wstawić do piekarnika na ok 30 minut (temperatura ok 150 stopni Celsjusza). Ok 10 minut przed końcem wierzchnią skórkę delikatnie rozerwać i posypać serek po wierzchu pokrojonymi w paski suszonymi pomidorami i kilkoma rozkruszonymi orzechami laskowymi, ponownie całość zapiec.
Na talerzu ułożyć sałatę, posypać pozostałymi orzechami i polać winegretem.
Na talerzu ułożyć sałatę, posypać pozostałymi orzechami i polać winegretem.
Pod koniec pieczenia sera do piekarnika włożyć kromki bagietki. Zapieczony serek podawać z sałatką, ciepłymi grzankami, plasterkami salami i sokiem pomarańczowym oraz z sączącą się w tle nastrojową francuską muzyką.
Pod koniec pieczenia sera do piekarnika włożyć kromki bagietki. Zapieczony serek podawać z sałatką, ciepłymi grzankami, plasterkami salami i sokiem pomarańczowym oraz z sączącą się w tle nastrojową francuską muzyką.
Na deser obowiązkowo croissant. Bon appétit!
Na deser obowiązkowo croissant. Bon appétit!