Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniałe na słoneczny poranek wraz z świeżymi owocami
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Zmieszaj jajka, mleko, 1 łyżeczkę cukru w płytkim naczyniu. Zamocz chleb, obracaj kromki, aż obie strony będą dobrze nasączone.Roztop masło w dużym rondlu, ale na małym ogniu.Potem smaż kromki chleba, aż z obu stron nabiorą złotego koloru.Połóż tosty na talerzu, oprósz pozostałym cukrem i nałóż na nie łyżeczką owoce. Smacznego :)