Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, zdrowe, wegańskie pankejki z mąki gryczanej i konopnej. Idealne na śniadanie lub deser, puszyste i miękkie.
Moja kolejna propozycja dla makaroniarzy.
Odsłon: 71
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 14763
Czy to najlepsze brownie jakie zjesz:owszem
Odsłon: 149
Moja kolejna propozycja dla makaroniarzy.
Odsłon: 71
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 14763
Czy to najlepsze brownie jakie zjesz:owszem
Odsłon: 149
Składniki
15g. mąki konopnej i 20g. mąki gryczanej wymieszać w misce z rozgniecioną połową banana, 80ml. wody oraz łyżeczką proszku do pieczenia. Mieszać do uzyskania gładkiej masy
wylać na rozgrzaną patelnię posmarowaną delikatnie musem kokosowym (zamiennie olejem) i smażyć z dwóch stron
gotowe naleśniki/placuszki udekorować ulubionymi dodatkami: u mnie drugie pół banana, masło orzechowe oraz pokruszone brownie z fasoli (z innego mojego przepisu) :)