Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, zdrowe, wegańskie pankejki z mąki gryczanej i konopnej. Idealne na śniadanie lub deser, puszyste i miękkie.
15g. mąki konopnej i 20g. mąki gryczanej wymieszać w misce z rozgniecioną połową banana, 80ml. wody oraz łyżeczką proszku do pieczenia. Mieszać do uzyskania gładkiej masy
wylać na rozgrzaną patelnię posmarowaną delikatnie musem kokosowym (zamiennie olejem) i smażyć z dwóch stron
gotowe naleśniki/placuszki udekorować ulubionymi dodatkami: u mnie drugie pół banana, masło orzechowe oraz pokruszone brownie z fasoli (z innego mojego przepisu) :)
Moja propozycja na lekkie, ale przede wszystkim smaczne ciasto na bazie zdrow...
Odsłon: 10144
Moja propozycja na lekkie, ale przede wszystkim smaczne ciasto na bazie zdrow...
Odsłon: 10144
Składniki
15g. mąki konopnej i 20g. mąki gryczanej wymieszać w misce z rozgniecioną połową banana, 80ml. wody oraz łyżeczką proszku do pieczenia. Mieszać do uzyskania gładkiej masy
wylać na rozgrzaną patelnię posmarowaną delikatnie musem kokosowym (zamiennie olejem) i smażyć z dwóch stron
gotowe naleśniki/placuszki udekorować ulubionymi dodatkami: u mnie drugie pół banana, masło orzechowe oraz pokruszone brownie z fasoli (z innego mojego przepisu) :)
Przepisy Śniadania
Śniadania
Chleb tostowy w jajku z serem
Śniadania
Omlet z pomidorami i serem
Śniadania
Kanapka z sałatą, mielonką, pomidorem, rzodkiewką i jajkiem.
Śniadania
Szparagi z jajkiem sadzonym
Chleb tostowy w jajku z serem
Doskonały sposób na czerstwiejące pieczywo. Pyszne śniadanie do przygotowania...
Odsłon: 70
Omlet z pomidorami i serem
Smaczne i proste w przygotowaniu danie, które z pewnością uda się każdemu. Do...
Odsłon: 116