Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, zdrowe, wegańskie pankejki z mąki gryczanej i konopnej. Idealne na śniadanie lub deser, puszyste i miękkie.
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1254
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1680
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 558
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 328
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1254
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1680
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 558
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 328
Składniki
15g. mąki konopnej i 20g. mąki gryczanej wymieszać w misce z rozgniecioną połową banana, 80ml. wody oraz łyżeczką proszku do pieczenia. Mieszać do uzyskania gładkiej masy
wylać na rozgrzaną patelnię posmarowaną delikatnie musem kokosowym (zamiennie olejem) i smażyć z dwóch stron
gotowe naleśniki/placuszki udekorować ulubionymi dodatkami: u mnie drugie pół banana, masło orzechowe oraz pokruszone brownie z fasoli (z innego mojego przepisu) :)