Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe, szybkie i pyszne - uwielbia je moja półtoraroczna córeczka
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11140
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3828
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11140
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3828
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Z białek ubić sztywną pianę. Dodać do niej wszystkie składniki. Lekko wymieszać. Na gorący tłuszcz wlać mniej więcej 1/4 masy i lekko rozprowadzić na całej powierzchni. Smażyć na niezbyt silnym ogniu. Gdy omlet lekko się zrumieni od spodu - odwrócić i dosmażyć Po zdjęciu podawać z sokiem, konfiturami lub śmietaną i świeżymi owocami. Moja córeczka zjada jeden omlecik na śniadanie (omlet robię z 1 jajka). Najbardziej jej smakuje "grzybek" posypany tylko cukrem pudrem. Smacznego!