Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i efektownie wyglądająca przystawka świąteczna
Ogórki, pieczarki, polędwicę kroimy w bardzo drobną kostkę i łączymy
z jedną łyżką majonezu - odstawiamy. Następnie ugotowane i obrane
jajka kroimy wzdłuż na pół, wyjmujemy żółtka do osobnej miski. Połówki jajek układamy na talerzu. Widelcem rozgniatamy żółtka dodajemy jedną łyżkę majonezu i dokładnie mieszamy. Kroimy drobno szczypiorek oraz rzodkiewkę na cieniutkie plasterki. Do ogórków, pieczarek, polędwicy dodajemy przygotowane żółtka i szczypiorek. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Farsz powinien być gęsty.
Farszem napełniamy jajka. Zatykamy otwór po żółtku i nakładamy tyle farszu aby nadbudować drugą połowę jajka. Na górę kładziemy plasterek rzodkiewki przeciętej wzdłuż na około 3/4 długości plasterka, skręcamy go i dekorujemy jajko.
Życzę smacznego, naprawdę pychota.
Dobry sposób na zagospodarowanie nadmiaru pomidorów, zwłaszcza dla miłośników...
Odsłon: 51030
Babeczki z jeżyną o smaku cytrynowym są wilgotne, puszyste, pełne jagód i aro...
Odsłon: 28
Pyszne młode ziemniaczki z twarożkiem ziołowym z koperkiem polecają się na ob...
Odsłon: 162
Botwina to zupa z młodych liści buraków, którą możemy przygotować tylko wiosn...
Odsłon: 371
Dobry sposób na zagospodarowanie nadmiaru pomidorów, zwłaszcza dla miłośników...
Odsłon: 51030
Babeczki z jeżyną o smaku cytrynowym są wilgotne, puszyste, pełne jagód i aro...
Odsłon: 28
Pyszne młode ziemniaczki z twarożkiem ziołowym z koperkiem polecają się na ob...
Odsłon: 162
Botwina to zupa z młodych liści buraków, którą możemy przygotować tylko wiosn...
Odsłon: 371
Składniki
Ogórki, pieczarki, polędwicę kroimy w bardzo drobną kostkę i łączymy z jedną łyżką majonezu - odstawiamy. Następnie ugotowane i obrane jajka kroimy wzdłuż na pół, wyjmujemy żółtka do osobnej miski. Połówki jajek układamy na talerzu. Widelcem rozgniatamy żółtka dodajemy jedną łyżkę majonezu i dokładnie mieszamy. Kroimy drobno szczypiorek oraz rzodkiewkę na cieniutkie plasterki. Do ogórków, pieczarek, polędwicy dodajemy przygotowane żółtka i szczypiorek. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Farsz powinien być gęsty.
Farszem napełniamy jajka. Zatykamy otwór po żółtku i nakładamy tyle farszu aby nadbudować drugą połowę jajka. Na górę kładziemy plasterek rzodkiewki przeciętej wzdłuż na około 3/4 długości plasterka, skręcamy go i dekorujemy jajko. Życzę smacznego, naprawdę pychota.
Przepisy Śniadania
Śniadania
Jajka w wiosennym sosie
Śniadania
Bułeczki z masełkiem czosnkowo - ziołowym
Śniadania
Bułki z guacamole
Śniadania
ZAPIEKANA JAJECZNICA Z SZYNKĄ I CEBULĄ
Jajka w wiosennym sosie
Na dzisiejsze śniadanie przygotowałam smakowite jajka w wiosennym sosie. Taki...
Odsłon: 543
Bułeczki z masełkiem czosnkowo - ziołowym
Pyszne bułeczki z masełkiem wymieszanym z czosnkiem oraz ziołami prowansalsk...
Odsłon: 178