Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1939
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2597
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1939
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1632
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2597
Składniki
roztop na ogniu masło i dodaj posiekaną cebulę i pokrojoną parówkę i podsmaż trochę aż się cebula zarumieni.
dodaj jajka i smaż
gdy jajecznica bedzie już prawie gotowaodłuż patelnie na inny palnik i dodaj pokrojony serek i przyprawy(można dać szczypiorek itp)
mieszaj przy okazji rozdrabniając serek.